WE ZIEN U GRAAG OP OBS VAN DER HEIJDEN

Laten we samen kennismaken

Wilt u als ouder graag kennismaken met onze school? Dan bent u uiteraard van harte welkom op OBS Van der Heijden. Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u contact opnemen met Linda van Beek (directeur). Bel 0416 33 68 58 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. In dit gesprek vertellen we u graag meer over de belangrijkste zaken op onze school. Tijdens de rondleiding krijgt u een goed beeld van de prettige sfeer en werkwijze. Daarna krijgt u ook de schoolgids uitgereikt, zodat u later alles nog eens rustig kunt nalezen.

Voor het eerst naar school

Het is voor uw kind een bijzonder moment om naar de kleutergroep te gaan. Om uw zoon of dochter voor te bereiden op wat komen gaat, mag uw kind vanaf 3 jaar en 10 maanden gedurende 4 dagdelen komen oefenen in de kleutergroep. Zo kan uw kind alvast wennen aan de groep en de leerkracht. Dit maakt de uiteindelijke start op onze basisschool laagdrempeliger en makkelijker voor uw kind.

Een gemakkelijke overstap

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat uw kind van een andere basisschool de overstap naar OBS Van der Heijden maakt. In dat geval nodigen we uw kind graag uit om, voor de daadwerkelijke komst op school, een dag of een dagdeel in de betreffende groep mee te draaien.

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel 0416 33 68 58 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Linda van Beek (directeur) vertelt u graag meer over OBS Van der Heijden.

Reactieformulier