Aanmelden en inschrijven op onze school

Aanmelden nieuwe leerling

Fijn dat u uw kind wilt aanmelden op OBS Van der Heijden. Daar zijn we natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd onderstaande inschrijfprocedure. Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Stap 1

U meldt uw zoon of dochter aan via het aanmeldingsformulier. Bij voorkeur minimaal 6 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt. Het aanmeldingsformulier kunt u op school krijgen of downloaden onderaan deze pagina.

Stap 2

Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier maken we een afspraak voor een informatie- en/of intakegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden met de directeur van de school of met de intern begeleider van de school.

Stap 3

Na dit gesprek wordt de aanmelding van uw kind besproken. Na akkoord wordt de inschrijving definitief. Soms is het nodig om meer informatie te krijgen of onderzoek te doen indien er specifieke ondersteuningsbehoeften zijn. Pas als wij kunnen inschatten dat we de juiste ondersteuning voor uw kind kunnen bieden, gaan we over tot inschrijving. Dit is vooral in het belang van het kind.

Stap 4

Na inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor oefenmomenten. Deze vinden voorafgaand aan de eerste schooldag plaats. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met de leerkracht en klasgenoten.

Stap 5

Uw kind kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd op OBS Van der Heijden.

Klik hier voor aanmeldformulier.

 

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Bel 0416 33 68 58 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Linda van Beek (directeur) vertelt u graag meer over OBS Van der Heijden.

Reactieformulier