Aanmelden nieuwe leerling

Neem voor een vrijblijvende rondleiding of het aanmelden van uw kind even contact op met Jessica Peters- van Beurden of Alfred Jeths

Telefoon:  0416-336858
 Email: j.vanbeurden@stichtingbravoo.nl

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school! U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Wij adviseren altijd meerdere scholen te bezoeken zodat u echt de school kiest die goed bij u en uw kind past.

De volgende stappen worden op onze school doorlopen:
  1. U maakt een afspraak met onze school om een rondleiding te krijgen.
  2. Van de school krijgt u een aanmeldformulier. Als u dit volledig invult en inlevert, is uw zoon/dochter aangemeld.(let op! dit is nog geen definitieve inschrijving)
  3. We gaan onderzoeken of onze school een passende plek is voor uw kind. We nemen hierbij altijd contact op met de voor- en/of vroegschool.
  4. Als wij de passende school zijn, krijgt u van ons een inschrijfformulier. Wanneer wij deze volledig ingevuld van u hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. Uw zoon/dochter is dan defintief ingeschreven.
  5. Wanneer wij niet de passende school zijn, krijgt u hiervan ook bericht met een onderbouwing en een advies.
Kinderen die 3 jaar en 10 maanden oud zijn, mogen op uitnodiging van de school vier dagdelen komen ‘oefenen’.
De groepsleerkracht van de groep waarin uw kind wordt geplaatst zal contact met u opnemen.

Voor het inzien van ons volledig aannamebeleid kunt u op onderstaande link klikken.
Aannamebeleid O.B.S. v/d Heijden