Meningen van ouders

"We hebben gekozen voor deze school vanwege de kleine klasjes….optimale aandacht voor onze dochter dus. Ook op gebied van digitaal zijn ze heel ver en dat is toch wat de toekomst is. De school en leraren voelen als een warme deken…en ze zijn ook erg betrokken en echt geïnteresseerd in je. Bij mij en mijn man voelt het héél goed en daarop hebben wij met de andere punten de keuze gemaakt voor deze school. Je weet het natuurlijk nooit of je het goed doet of niet maar denk wel dat onze dochter het er reuze naar haar zin zal hebben."

"Ik heb voor de Van der Heijden school gekozen vanwege de kleinschaligheid. Het kind wordt door alle leerkrachten met naam aangesproken. Ook de nieuwe lesmethodes spreken ons als ouders erg aan."

"Ik heb voor Van der Heijden gekozen omdat het een leuke, kleine school is. Ik en mijn kinderen kunnen altijd terecht als we vragen hebben. Mijn kinderen gaan graag naar school. Het is vertrouwd en er wordt goed onderwijs gegeven. Alle leerlingen worden getoetst en krijgen les op eigen niveau. Ik sta ook honderd procent achter onze school."

"Door de kleine groepen in school is je kind geen nummer. Dat merk je ook aan de sfeer op school. Daarnaast heeft de leerkracht altijd tijd om met de ouders te spreken."

"Ik heb gekozen om mijn 3 kinderen op deze school te doen omdat het gewoon een kleine en gezellige school is waar iedereen elkaar ook kent. Mijn jongste zoontje is pas begonnen in de kleuterklas en dit gaat heel goed. Ik vind het heel belangrijk dat ze veel aandacht krijgen en goed begeleid worden. Doordat de klassen klein zijn hebben de juffen tijd genoeg voor alle kinderen. Ook heel fijn dat ze met de tijd meegaan. Ze hebben ook een heel nieuwe methode
in de kleutergroep aangeschaft."