Groep 7/8 - Komende maanden

Oktober:

Overlaat:

Op dinsdag 30 oktober gaat groep 7/8 naar de Overlaat om lessen te volgen die op de middelbare scholen worden aangeboden. We gaan hier op de fiets naar toe. De kinderen worden al om 08:15 uur op school verwacht.

November:

Studiedag:
Op 6 november is er een studiedag en zijn alle kinderen de hele dag vrij.

Waalwijk in dialoog:
Op 7 november komen er coaches van Waalwijk in Dialoog langs om de kinderen uit groep 7/8 te coachen in het voeren van gesprekken. De kinderen krijgen gesprekstechnieken aangeleerd en gaan ook met elkaar, over verschillende onderwerpen, in gesprek.

Nationaal schoolontbijt:

Op 8 november zijn wij uitgenodigd om langs te komen op een boerderij in Raamsdonk om hier te genieten van het nationaal schoolontbijt. Ook krijgen we een rondleiding op de boerderij. Om deze dag mogelijk te maken is groep 7/8 nog op zoek naar ouders die willen rijden. U kunt zich bij de leerkracht opgeven.

December:

5 december:
Op 5 december komt Sinterklaas bij ons op school. De kinderen van groep 7/8 maken dit jaar een surprise voor elkaar. In November gaan we lootjes trekken...

Inloopmiddag:
Op 11 december is er een inloopmiddag in alle groepen. U bent dan van harte welkom om een kijkje te nemen in groep 7/8. De inloopmiddag start om 15:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

Kerstdiner:
Op 20 december worden de kinderen op school verwacht voor een Kerstdiner. Het Kerstdiner start om 17:30 uur.

Kerstvakantie:
Op vrijdag 21 december start de Kerstvakantie. De kinderen zijn dan twee weken vrij en worden op 8 januari weer op school verwacht. Wij wensen u daarom een fijne vakantie een gelukkig 2019!