Directie en Managementteam - Jessica Peters- van Beurden

Jessica Peters- van Beurden Hallo! Ik ben Jessica Peters- van Beurden, ik ben Adjunct-Directeur en groepsleerkracht.
Op woensdag en vrijdag vervul ik directietaken en op dinsdag sta ik voor groep 1-2. Sjaak van wandelen is 3 maanden afwezig vanwege een operatie. Om die reden werk ik tijdelijk op donderdag om zijn taken waar te nemen.

Ik ben sinds het schooljaar 2010-2011 werkzaam op O.B.S Van der Heijden, en ik heb het enorm naar mijn zin op deze school. Voordat ik in Waalwijk werkte, werkte ik op een internationale school in Cairo.

Naast het werken in de klas ben ik voorzitter van de MR, vertrouwenspersoon en talentcoördinator op school. Ook zit ik in verschillende werkgroepen binnen de school.

Mijn hobby’s zijn dansen, tennissen en gezellige dingen doen met familie en vrienden. Ook reizen is een grote hobby. Ik wil nog veel dingen van de wereld zien.
Ik kan erg genieten van de natuur. Zo loop of fiets ik regelmatig in het bos samen met mijn zoontje, dochtertje en man.

Mijn motto is ‘Onderwijs maak je samen’. Samen met de leerlingen, samen met mijn collega’s en samen met de ouders. Ik doe mijn uiterste best om elk kind het houvast en de uitdaging te bieden die het nodig heeft.